Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lentile de contact Ultra
178 lei
Brand
Bouch & Lomb
Cod produs
LC Ultra
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Bausch + Lomb Ultra ™

Bausch si Lomb reprezinta lentile lunare Ultra ™ pentru orele pline, petrecute in fata dispozitivelor utilizate astazi. Acestea sunt lentile concepute pentru port zilnic cu o perioada de inlocuire lunara . Tehnologia inovatoare Tehnologia MoistureSeal asigura o hidratare stabila si echilibrata, iar materialul silicon hidrogel permite o permeabilitate foarte ridicata la oxigen.

Confort superior pentru ochii obositi
Utilizand in mod constant tablete, smartphone-uri si laptop-uri, ochii pot obosi si se pot irita. Prin concentrarea asupra ecranului dispozitivului digital, scade frecventa clipirii si vederea devine neclara . Datorita tehnologiei cu doua faze MoistureSeal , lentilele de contact Bausch + Lomb ULTRA ™ ofera 16 ore de port confortabil, cu o umiditate de 95%. Aceasta tehnologie asigura o conexiune perfecta o permeabilitate ridicata la oxigen 163 dk/t si o hidratare a lentilelor de lunga durata .

Umiditate imbunatatita
Lentilele ULTRA de la Bausch&Lomb sunt imbogatite cu PVP, un agent de lubrifiere avansat care ajuta la mentinerea hidratarii lentilelor. Procesul lor unic de fabricare permite un nivel exceptional de ridicat al acestei componente hidratante.
Din Gura in Gura
Alte Produse